Зареждане

Нейт Диас си тръгна от прескофенренцията с Масвидал: Бий си се сам, шибаняк

Нейт Диас си тръгна от прескофенренцията с Масвидал: Бий си се сам, шибаняк
Публикувано на: Април 21, 2024 в 07:23 ч
Нейт Диас е приключил с промотирането на предстоящия си боксов двубой с Хорхе Масвидал, тъй като напусна последната спирка от турнето им.

Диас (21-13 ММА, 0-1 бокс) и Масвидал (35-17 ММА) бяха на обиколка из САЩ, за да промотират предстоящия си реванш - боксов двубой, който ще се състои на 1 юни във "Форум" в Лос Анджелис.

Двамата първоначално се сблъскаха за "титлата BMF" на Ultimate Fighting Championship на UFC 244 през ноември 2019 г. Хорхе Масвидал в крайна сметка спечели този двубой чрез TKO във втория рунд, това стана, след като причини множество аркади на лицето на Нейт Диас.

По време на последната им пресконференция Диас даде да се разбере, че е приключил с промотирането на реванша.


"Свърших с всички тези глупости! Писна ми от цялото това бърборене. Имам цял отбор, който трябва да представлявам. Не искам да правя нищо такова, никога не съм искал да правя нищо такова. Майната му на този негър и на неговия отбор, брато! Край, трябва да си ходя."

Нейт Диас щеше да вземе микрофона за последен път, за да сподели следното предложение за "Gamebred":

"Бий се сам със себе си, шибаняк!"

Диас за последно се състезава през август миналата година, като в боксовия си дебют претърпя загуба с единодушно решение от Джейк Пол. Преди този неуспех "The Stockton Slugger" спечели победа над Тони Фъргюсън в UFC 279.

Щосе отнася до Хорхе Масвидал, "Gamebred" за последно беше видян в действие в UFC 287, където претърпя загуба с единодушно решение от Гилбърт Бърнс. Този неуспех бе четвъртият пореден за Масвидал, като преди това той претърпя поражения от Колби Ковингтън и Камару Усман.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес