Зареждане

Джон Джоунс се среща с Майк Тайсън

Джон Джоунс се среща с Майк Тайсън
Публикувано на: Февруари 26, 2024 в 02:00 ч
Две легенди на бойните спортове се срещнаха по време на галата на PFL срещу Bellator Champs в Рияд, Саудитска Арабия.

Джон Джоунс, шампион на UFC в тежка категория, се срещна с боксовата легенда Майк Тайсън. Миналия уикенд събитието PFL срещу Bellator Champs се проведе в Рияд, Саудитска Арабия. PFL покани иконите на бойните спортове Джон Джоунс и Майк Тайсън на събитието. Настоящият шампион на UFC в тежка категория се появи в Рияд като гост на организацията.

Двамата мъже имаха възможност да говорят и да се срещнат лице в лице. 'Железния' сподели снимка с "Bones" в социалните мрежи.

"За мен винаги е чест да бъда в твоето присъствие, Майк!", написа Джоунс в социалните мрежи.

36-годишният Джоунс (27-1, 1 NC MMA) все още се възстановява от скорошни операции. Шампионът на UFC в тежка категория трябваше да се подложи на операция за разкъсан гръден мускул и рамото. В последната си битка той спечели срещу Сирил Ган на UFC 285 през март 2023 година. В тази битка Джоунс спечели вакантната титла при тежките.

По-късно той трябваше да се изправи срещу Стипе Миочич, но се оттегли поради контузия. Не е известно кога той ще се завърне в октагона на UFC, но това ще стане вероятно през втората половина на 2024 година. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес