Зареждане

Майк Тайсън отброява дните до битката с Джейк Пол

Майк Тайсън отброява дните до битката с Джейк Пол
Публикувано на: Октомври 5, 2024 в 16:00 ч
Майк Тайсън, легендарният боксьор, който за последно се би професионално през 2005 г., се готви за сензационно завръщане на ринга.

Този път той се изправя срещу не друг, а срещу звездата от YouTube Джейк Пол. "Проблемното дете" стана известен в социалните мрежи, а в последните години си направи име като боксьор. Али Абделазиз обяви, че 58-годишният боксьор се завръща в топ форма след няколко неуспеха в подготовката си.

Тайсън щеше да се изправи срещу Джейк Пол през юли, но трябваше да отложи битката поради проблеми със стомашна язва. Лекарите го посъветвали временно да спре да тренира. Сега обаче той отново е във фитнеса и е готов да се завърне на 15 ноември. Мачът ще се проведе на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас, с очаквана публика от около 90 000 фенове.

Въпреки че Тайсън отново тренира, много фенове са загрижени за физическото му състояние. Боксьорът наскоро призна, че се бори да ходи след шест рунда спаринг, повдигайки въпроси дали наистина е готов за битка с Джейк Пол. Последният път на Тайсън на ринга беше през 2020 г., по време на демонстрация срещу Рой Джоунс-младши.

Тази битка се проведе при закрити врати, но сега, на препълнения стадион AT&T, залозите са много по-високи. Майк отброява дните до битката и показа, че още го може.

"Финално разтягане. Остават по-малко от 50 дни.", написа Тайсън.

Каква е вашата прогноза за битката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес