Зареждане

Алекс Перейра: Никога не съм се занимавал с черна магия

Алекс Перейра: Никога не съм се занимавал с черна магия
Публикувано на: Юли 5, 2024 в 02:00 ч
Шамански ритуали или черна магия, нищо от това не е вярно.

Аз съм просто човешко същество, казва Алекс Перейра. В момента може би няма никой в света на ММА, който да предизвиква толкова голям интерес, колкото Алекс Перейра. Въпреки че кариерата му в ММА не е толкова разнообразна, тя започна сравнително наскоро, но в тези няколко момента той успя да постигне наглед невъзможното.

Той се би в средна категория, унищожи всеки опонент, който трябваше, за да сложи край на управлението на иначе безпогрешния шампион Израел Адесаня. След това той се премести в полутежка категория, което е много по-близо до неговата физика, а това го направи още по-доминиращ. Иржи Прохазка също усети силата на нокаута от "Poatan". Иржи загуби два пъти срещу бразилеца, а преди битката говореше, че Алекс ползва черна магия.

Всички започнаха да се подиграват на Прохазка заради изказването му с ползването на магия. Алекс вече спечели битката и наскоро реши да говори за твърдението на Прохазка с използването на черна магия. Перейра е категоричен, че никога не се е занимавал с черна магия:

„Само за да бъде ясно, никога през живота си не съм се занимавал с черна магия или нещо подобно. Аз съм обикновен човек от плът и кръв и всичко, което съм постигнал е плод на упорит труд и Божия воля. Не търсете нищо друго зад това. Аз съм човек, който вярва в Бог.", сподели Перейра.

Вие вярвате ли, че даден боец може да печели с черна магия ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес