Зареждане

Боксовият дебют на Дарън Тил завърши с меле

Боксовият дебют на Дарън Тил завърши с меле
Публикувано на: Юли 6, 2024 в 23:02 ч
Бойният живот на Дарън Тил остава непредсказуем. По-рано тази вечер Тил участва в събитието Social Knockout 3 в Coca-Cola Arena в Дубай. Негов съперник беше инфлуенсърът Мохамад Мутие, а боксовият мач завърши драматично. По време на клинч, Тил нанесе удар в тила на Мутие. Изглеждаше невинно, но Мутие се престори на сериозно ранен.

Той падна на платното и трябваше реферът и лекарят да го прегледат. Мачът беше прекратен в първия рунд, но малко след това Мутие се изправи и се приближи до Тил по враждебен начин. Това повиши градусите на ринга и се започна масово меле. В крайна сметка двете страни бяха разделени и не се стигна до сериозно пострадали. 

След това Тил и Мутие отидоха в центъра на ринга и Тил беше обявен за победител чрез технически нокаут. Първоначално 31-годишният Тил трябваше да направи боксовия си дебют срещу Хулио Сезар Чавес-младши на 20 юли в Тексас. За съжаление тази битка отпадна и той летя до Дубай, за да се бие с палестинеца.

След събитието Тил сподели, че е готов да се бие с Джейк Пол и Майк Пери. Той каза още, че двамата са страхливци и се закани да ги разчлени. Може да гледате битката на Тил и Мутие от линка в YouTube:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес