Зареждане

Стипе Миочич: Бях готов за битка с Аспинал, но UFC не се съгласиха

Стипе Миочич: Бях готов за битка с Аспинал, но UFC не се съгласиха
Публикувано на: Юли 7, 2024 в 18:00 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Стипе Миочич каза, че ръководството на лигата е това, което настоява за битката му с Джон Джоунс.

Припомняме, че в края на октомври миналата година Джоунс се контузи тежко по време на тренировка. Това го извади от битката с Миочич, в която Джоунс трябваше да брани титлата в тежка категория. От UFC създадоха временна титла в дивизията, която Том Аспинал спечели с нокаут над Сергей Павлович.

Оттогава Аспинал не е спирал да предизвиква както Джоунс, така и Миочич. За съжаление UFC не му дадоха такава битка. Сега Том е принуден да се бие с Къртис Блейдс в Манчестър. Стипе твърди, че бил готов за битка с британеца, но не такива са плановете на Дейна Уайт.

„Разбирам емоциите и чувствата на Том. Но слушайте, UFC контролира всичко и може да прави каквото си поиска. Това е вярно. Моето желание е да се бия с Джон Джоунс. Но това няма нищо общо с решението на UFC. Мачмейкърите могат да ни дадат всякакви бойци. 

Хората не знаят това, но имаше моменти, когато бях готов да се бия с Том Аспинал, но те му дадоха други бойци. Какво трябваше да направя ? Не съм привърженик на забавянето и стагнацията на тежката категория.“, каза Миочич.

Ще успее ли Стипе да се справи с Джоунс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес