Зареждане

Renato Sobral срещу Gegard Mousasi в Strikeforce

Renato Sobral срещу Gegard Mousasi в Strikeforce
Публикувано на: Юли 28, 2009 в 14:55 ч


След седмицата с неочаквани обрати дойде и информация за решаването на част от въпросите, които постави отмененото състезание Affliction: Trilogy.

Strikeforce обявиха, че ще спасят сблъсъка в полу-тежката категория между Renato Sobral и Gegard Mousasi.

Освен това Sobral, който е шампион в тази категория, ще заложи колана си в този сблъсък, който ще се състои на 15-ти август.

renato babalu sobral


Sobral се наложи да се откаже от първата си защита на титлата срещу Rafael "Feijao" Cavalcante в Strikeforce: Lawler vs Shields.

Babalu има четири поредни победи след като се махна от UFC през 2007-ма, които включват съдийско решение среу Mike Whitehead в Affliction: Banned и победа с ключ над Rameau Thierry Sokoudjou в Affliction Day of Reckoning, както и технически нокаут в първия рунд срещу Bobby Southworth в Strikeforce: Destruction, когато стана и шампион.

Той ще трябва да използва целия си натрупан опит срещу майстора по бразилско джиу-джицу Mousasi.

Mousasi се отказа от титлата си в средната категория на DREAM за да се състезава в полу-тежката.

"Радвам се, че Strikeforce ще помогнат за този двубой и се радвам, че имам възможността да стана шампион там... Strikeforce е една от най-големите организации по MMA в света и за мен е чест да съм от най-добрите им бойци."

gegard mousasi


“The Young Vagabond” (25-2-1) идва след победа над Mark Hunt в DREAM 9 на 26-ти май. Mousasi има 12 поредни победи над имена като Denis Kang, Melvin Manhoef и Ronaldo "Jacare" Souza.

Strikeforce: Carano vs Cyborg ще включва и двубой между женските MMA състезателки Gina "Conviction" Carano и Cristiane "Cyborg" Santos, както и двубоя в леката категория между Josh “The Punk” Thomson и Gilbert “El Nino” Melendez.

MMA България - свободни двубои

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес