Зареждане

Nick Diaz: Conor може и да направи нещо срещу Mayweather

Nick Diaz: Conor може и да направи нещо срещу Mayweather
Публикувано на: Август 5, 2017 в 10:23 ч

Колкото повече се доближаваме до боксовия двубой между Conor McGregor и Floyd Mayweather, толкова повече анализи и коментари ще наводняват интернет.

Бившият претендент за титлата в категория полусредна на UFC и шампион на Strikeforce, Nick Diaz вече има своите впечатление след всички новини за битката. Братът на Nick, Nate, се би с McGregor два пъти миналата година. Nate има доста опит в бокса и страйкнга за ММА като цяло. За изненада на всички, Diaz дава шансове на "Notorious" в този двубой.
 
"В ММА има около 5 човека, които тренират жиу-житцу и имат действителна представа за бокса. McGregor явно е един от тях. Поне така мисля, но след като може да удари брат ми, значи определено може да направи нещо срещу Floyd. Може дори да се получи оспорвана битка."

Интересно. Макар че Nate Diaz е далеч от боксовите умения на "Money", даде сериозен отпор на ирландеца, като дори го победи в първия им двубой. Голямо предимство за Nate беше неговата издръжливост, размер и обсег, както и опита му в Октагона. Никой не може да копира играта на Mayweather, но усилията на McGregor срещу Nate показват уменията му да прави печеливш игрови план срещу уникални бойци.

Вижте още: Поръчай предварително биографичната книга на Conor McGregor

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес