Зареждане

Jon Fitch срещу Thiago Alves официално в UFC 117

Jon Fitch срещу Thiago Alves официално в UFC 117
Публикувано на: Юни 30, 2010 в 08:00 ч

Дългоочакваният мач реванш между претендентите в полусредната категория Jon Fitch и Thiago Alves най-накрая бе потвърден официално за UFC 117, като вчера (вторник) от UFC обявиха, че срещата между двамата бойци ще е второто основно събитие в  pay-per-view картата с двубоите за предстоящото на 7-ми август състезание, което ще се проведе в Оукланд, Калифорния.

След като се оттегли от провелото се през декември UFC 107 и от провелото се през месец март UFC 111, Alves най-накрая се завръща след претърпяна мозъчна операция, като той и неговият бъдещ опонент Fitch, подписаха за дългоочакваният двубой помежду им.

 

След загубата си във втория рунд с технически нокаут от Fitch през 2006 Alves (16-6) има записани седем поредни победи сред които са и тези над бойците Josh Koscheck и Matt Hughes, преди за загуби от шампиона в полусредна категория Georges St-Pierre миналия юли по време на UFC 100.

 

Fitch (22-3) от своя страна има записани четири поредни победи със съдийско решение, след загубата си от St-Pierre през 2008 година в UFC 87.

 

Основното събитие в UFC 117 ще е двубоят между шампиона в средната категория Anderson Silva и Chael Sonnen. Това издание на турнира ще включва още двубоите Roy Nelson срещу Junior dos Santos и Matt Hughes срещу Ricardo Almeida.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес