Зареждане

Dan Hardy: Идва ключов момент от моята кариера

Dan Hardy: Идва ключов момент от моята кариера
Публикувано на: Август 3, 2011 в 09:23 ч

"Може да звучи малко като клише, но до сега това е най-добрия лагер, на който съм бил. Бях в Лас Вегас две седмици, а след това се върнах в Англия за четири седмици, където правих само спаринг. След това бях обратно в LA и всеки ден тренирах с Roy Nelson, като взех и страйкинг треньора си с мен. Roy също имаше няколко добри момчета, с които тренирахме, добри борци с много знания в жиу-житцу. Пътувах доста, тренирах с различни момчета и в различни зали. Срещнахме се с Evan Dunham и Gilbert Yvel и това беше добра. Има много таланти във Вегас и това ми дава възможност да тренирам с много различни бойци и така да виждам много различни гледни точки. Чувствам се готов. Усещам, че това е много ключова точка в моята кариера. Трябва отново да се върна в правилния път и съм на правилното място за да го направя."

След три поредни загуби в Октагона, Dan Hardy знае, че кариерата му в UFC е застрашена и трябва да запише победа в двубоя му срещу Chris Lytle в състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC on Versus 5.

Бившия претендент за титлата знаеше, че трябва да направи драстична промяна за да задържи работата си, така че той се премести в Лас Вегас, където тренира и се подготвя за този двубой.

dan hardy ufc mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес