Зареждане

Chael Sonnen не желае нищо лошо да се случи на Anderson Silva

Chael Sonnen не желае нищо лошо да се случи на Anderson Silva
Публикувано на: Октомври 10, 2011 в 17:10 ч

Chael Sonnen не харесва Anderson Silva, едва ли има фен на ММА, който да не е на ясно с това. Но иска "The Spider" да има страхотен живот.

Sonnen е известен със своята голяма уста и непрестанните обиди по адерс на шампиона в средна категория. Зарада за предстоящия сблъсък още повече се усили след победата на бившия претендент номер 1 над Brian Stann на UFC 136. Но Chael твърди, че това е единственият начин да предизвика Silva. Чрез постоянни нападки.

"Всеки човек е изпадал в самозаблуда. Когато си близо до дърво няма как да видиш цялата гора. Същото е с нас бойците, понякога забравяме кой сме и за какво сме там, но трябва да знаем - това е спорт. Ще се изправим един срещу друг и в края на битката ще си стиснем руцете. Не харесвам Anderson Silva, но не му желая нищо лошо в живота. Искам да го победа в Октагона, ще направя всичко възможно това да се случи. Но искам да има добър живот. Нямам нищо против него извън спорта ни.".

Дали Sonnen е бил още под въздействието на адренали, когато предизвика Silva с облога, че загубилия "ще напусне града"? Или всичко е само бизнес и бойците не трябва да се мразят извън Октагона?

chael sonnen silva

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес