Зареждане

Bas Rutten обвини Alistair Overeem в скъперничество

Bas Rutten обвини Alistair Overeem в скъперничество
Публикувано на: Ноември 17, 2011 в 18:09 ч

Бившият шампион в тежка категория на UFC Bas Rutten води ново предаване по телевизия Fuel със звучното заглавие "Punk Payback."

Като посланието на шоуто е изключително просто: Дай на хората това, което искат да видят.

Може би точно заради това "El Guapo" критикува остров бившият шампион на PRIDE, K-1 и Strikeforce  и настоящ боец на UFC Alistair Overeem в разразилия се скандал между него и Golden Glory.
 
"Всичко е въпрос на пари. Overeem не иска да се разплати с хората, които го създадоха. Смешно е как определени бойци разсъждават. Когато нещата не вървят за тях целия отбор е зад тях и са неразделни. Когато побеждават навсякъде твърдят: 'Дължа всичко на моя отбор.' Но когато мениджърите започват да им организират големи двубой с много приходи, бойците започват да се самозамайват. С Alistair се случи точно това, за първи път го видях веднага след като спечели  Гранд При-то на K-1 и се самопровъзгласи за легенда. В интервюата след това навсякъде дрънкаше "Вече съм легенда". Винаги съм вярвал, че боец не трябва да дава сам за себе си оценка. Няколко месеца преди да подпише с UFC, той осъзна, че може да направи адски много пари. И първото нещо, което направи е да отиде при Cor Hemmers, треньора му по кик-бокс и да се опита да му отнеме неговите 10 процента. Да, опита се подведе всички, като заяви, че отбора и треньорите са зад него в борбата с мениджърите. Но това е абсолютна ЛЪЖА!  Той е бил при тях 12 години. 12 години те бяха в добри и лошите моменти в неговата кариера.'.

overeem mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес