Зареждане

Да бъдеш Крал Артур: Тренировката на Charlie Hunnam

Да бъдеш Крал Артур: Тренировката на Charlie Hunnam
Публикувано на: Май 12, 2017 в 21:45 ч
 
Името на актьора Charlie Hunnam нашумя доста напоследък. Той доби популярност с ролята си в хитовия сериал Sons of Anarchy, но сега името му стана световноизвестно, след като той бе избран да изиграе Крал Артур в новата екранизация на Guy Ritchie.


Както и можете да предположите, Hunnam трябва да поддържа безупречна физическа форма, за да бъде подходящ за подобни роли.

Попитан за своята диета, той споделя, че е от съществена важност да приема достатъчно протеин, за да изгражда и запазва своята мускулна маса.

Актьорът споделя, че почти не консумира храни, които са “твърде докоснати от човешка ръка”, или иначе казано - преработените такива.


 

Hunnam споделя, че програмата му е съвсем опростена и може да се практикува от всеки. Ето как изглежда тя, според самите му думи:

“Отивам в залата и правя 75 набирания, 75 кофички, 150 клека, 150 лицеви опори и 20 минути работа за корема. И съм готов. Отнема час и се омитам. Потя се през цялото време.”

Попитан какво прави за коремните мускули, той отвръща:

“Правя коремни преси и повдигане на краката. Вероятно имам около 20 различни упражнения, които сменям. Работя за плочките три или четири пъти на седмица.”

Той споделя, че тренировките му носят много повече ментални дивиденти, отколкото физически такива.

“Тренирам повече за психически, отколкото за физически ползи. Настроението ми се помрачава, когато не спазвам режима си. Тренировките ми позволяват да се чувствам здрав и енергичен.”


 

Тренировката на Charlie Hunnam:

Брой тренировки: 3-6 пъти седмично

Реално режимът може да се спазва и всеки ден, стига формата ви да го позволява.

Програмата:

75 кофички

150 клякания

150 лицеви опори

20 минути работа за ядро и корем


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес