Зареждане

Най-гениалните съвети по време на битка

Най-гениалните съвети по време на битка
Публикувано на: Юни 13, 2018 в 06:53 ч

Едно от най-важните неща в ММА е да имаш екип, който може да ти помогне и да ти даде точния съвет във всяка една ситуация.

В тази тема ще разгледаме едни от най-гениалните съвети давани по време на битка и благодарение на които бойците успяват да си спечелят битките:


 

1. Jon Jones срещу Lyoto Machida

 
В първия рунд Jon Jones отправя доста удари с крака, но Lyoto Machida успява да ги контраатакува с удари и дори успява да разклати Jones. По време на почивката между първия и втория рунд екипа на Jones му казва да излъже Machida, че ще го изрита, но вместо това да го удари. Jon приема съвета и Machida тръгва да атакува, но Jones го изпраща в нокдаун и след това му прилага гилотина и печели срещата.
 

2. Alexis Davis срещу Sarah Kaufman

 
От отбора на Davis и дават съвети благодарение на които тя успява да приложи arm bar и да спечели срещата.
 

3. Cody Garbrandt срещу T.J. Dillashaw

 
В първия рунд Dillashaw опитва да отправя удари с крака на Garbrandt като за целта първо го залъгва с движения, но Cody успява да го разчете и избягва всеки опит за удар. По време на почивката неговият екип му казват, че трябва да отправя удари с крака по-често, без да се интересува дали те ще намерят целта. Dillashaw приема съвета и във втория рунд отправя удар с крак в главата на Garbrandt и това е началото на края за Cody.
 

4. Michael Bisping срещу Georges St-Pierre

 
В първия рунд Georges успява да контраатакува ударите на Bisping, но във втория рунд Bisping въпреки неуспеха отново залага на десен прав и на няколко пъти наранява St-Pierre. По време на почивката екипът на Georges му казва, че трябва да отговори на десния прав с лява кука. Благодарения на този съвет Georges успява да изпрати Bisping в нокдаун.


 

5. Brian Ortega срещу Clay Guida

 
В първия рунд Ortega е доста спокоен и не иска да влиза в размени на удари. Guida е по-активен и агресивен и успява да спечели първия рунд. По време на паузата от отбора на Ortega му казват да използва ъперкъти, защото Guida навежда глава всеки път в който отправя удар. Те също ми казват, че трябва да влиза по-често в размени на удари. Във втория рунд Ortega приема съвета и наранява Guida с ъперкъти и удари. Преди третия рунд те го съветват да продължи със стратегията от втория рунд и ще победи с нокаут. В третия рунд Ortega успява да нарани Guida с ъперкът и от неговия щаб му крещят да го пресира с следствие на което Brian вкарва брутален удар с коляно и нокаутира Guida.
  

6. Stephen Thompson срещу Jake Ellenberger

 
Thompson приема съветите на своя баща и успява да нокаутира Ellenberger. Бащата на Wondeyboу му крещи, да отправи удар с крак със завъртане и благодарение на този ритник Stephen печели срещата.
 

7. Тim Boetsch срещу Yushin Okami

 
В първия рунд Okami надделява в стойка, но във втория Boetsch успява да доминира, когато битката се пренася на земята. По време на паузата преди 3-ти рунд от щаба на Boetsch му казват, че трябва да отправи точен удар в брадичката на Okami и после да го натисне и ще спечели. Boetsch е супер агресивен в 3-тия рунд и успява да го нокаутира.
 

8. Eddie Alvarez срещу Justin Gaethje

 
Alvarez започва срещата агресивно и опитва да отправя удари в главата на Gaethje, но той се движи и успява да ги избегне. Alvarez няма много успех с удари в главата, но от неговия щаб му казват, че когато Gaethje се брани от удари в главата открива тялото си и го приканват да го атакува с удари в тялото. По време на паузата те отново го приканват да атакува тялото на Gaethje.

След като е обработил тялото на Gaethje, Alvarez успява да вкара удар с коляно в главата на Gaethje и го нокаутира.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес