Най-големият сайт за бойни спортове

       

Лице в лице с шампиона: Борислав Бояджиев

Лице в лице с шампиона: Борислав Бояджиев
Публикувано на: Април 15, 2019 в 12:40 ч
Зад всеки един голям шампион основна и ключова фигура е именно неговия треньор.

В този епизод на "Лице в лице с шампиона" Ангел Караиванов ще ни срещне с един от най-добрите треньори по бокс у нас - Борислав Бояджиев.

Именно под неговите наставления Кубрат Пулев и Тервел Пулев записаха първите си големи победи. Бате Боби, като го наричат всички, обаче не спира само с тях, а продължава да прави нови и нови шампиони.

"Треньорската работа е този труд, който помага на състезателя да стигне там, където той сам не може да стигне," споделя Бояджиев сентенцията на треньорската дейност.
 
Успехите в професионалния са безспорно голямо предизвикателство, но още по-голямо предизвикателство е да създадеш от едно дете - победител и шампион. Именно на това се е посветил в момента Бате Боби, който води тренировките на настоящи и бъдещи шампиони в столичния клуб по бокс "Пулев Център".

Вижте защо именно към това се е насочил Бояджиев, интересни случки от кариерата му, как помага треньора на бойния атлет в тежките му моменти, както и още много неща, които няма да чуете другаде освен в "Лице в лице с шампиона".
 

 
Ако рубриката ви е харесала, подкрепете труда ни като споделите публикацията, така че да стигне до повече хора.

Очакваме и вашите предложения с кой голям български шампион искате да ви срещнем и какво да го питаме в следващите издания на "Лице в лице с шампиона", а междувременно може да прегледате и другите епизоди на рубриката: https://mma.bg/tags/лицевлицесшампиона
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Най-високоплатените боксьори на всички времена

Най-високоплатените боксьори на всички времена
Някои хора си мислят, че боксьорите изкарват купища „лесни“ пари. Бият се 2-3 пъти в годината и получават тлъст чек за около 36 минути работа, като получават пари дори да загубят.
Статии » май 9, 2013 (5)
цялата статия

Съвет от експерта: Какво е приложението на бокса в реална ситуация?

Съвет от експерта: Какво е приложението на бокса в реална ситуация?
Какво е приложението на бокса в реална ситуация и добър стил за самоотбрана ли е?
Статии » юли 9, 2013 (39)
цялата статия
Мнения в Facebook