Зареждане

Брайс Мичъл и неговите откачени конспиративни теории

Брайс Мичъл и неговите откачени конспиративни теории
Публикувано на: Април 28, 2023 в 10:00 ч
Топ перспективата на UFC в категория перо Брайс Мичъл обяви издаването на документален филм с участието му.

Темата е теорията за плоската земя. Теорията за плоската земя набира все повече подкрепа в САЩ. Според тази теория земята е плосък диск с диаметър 40 000 км. с център Северния полюс. Южният полюс не съществува, а вместо това има стена от лед, опасваща диска.

Слънцето и Луната са разположени над него. Един от поддръжниците на тази теория е боецът на UFC Брайс Мичъл. Ето какво е неговото мнение по темата:

 „Земята е плоска и неподвижна, а звездите и Слънцето се въртят около нас.", твърди Брайс


Той е скептичен относно теорията за Големия взрив и твърди, че тя е изобретена от католически свещеник преди около 60 години:

„Учените казват, че нашата Вселена се движи с експоненциална скорост и не се забавя. Трите пирамиди все още са подравнени с пояса на Орион след две хиляди години. 

Полярната звезда никога не се движи по небето. Всички звезди са във фиксирана орбита и се връщат на точно едно и също място всеки път.”, споделя Мичъл

Джо Роугън, вокален критик на плоскоземците, разби теорията:

„Те твърдят, че няма изображения на земята в нейната цялост. Но не е така. Има изображения на земята, които се правят от сателит на всеки 10 минути с висока резолюция. Имате достъп до тях по всяко време в интернет. 

Хората гледат тези снимки и казват, че са фалшиви, но твърдят, че около Антарктида има ледена стена, преминавайки през която можете да паднете в бездната. 

Къде е снимката на тази стена ?", каза Роугън.

Мичъл обаче не вярва на сателитни изображения. Той твърди, че снимките на НАСА са глупости, направени с фотошоп. Брайс вярва, че самата космическа агенция краде от данъците на обикновените американци. Той вярва, че НАСА е зло, защото "логото им показва език на змия".


Брайс има доста интересни теории и за коронавируса. Той не отрича самото съществуване на COVID, като дори искаше да се зарази с него, за да подсили имунната си система. Брайс се съмнява в произхода му:

„Мисля, че коронавирусът е създаден от правителството. Те създадоха този проклет вирус и умишлено заразиха хората, за да причинят хаос. 

Някои хора са направили добри пари, създавайки го.", казва Мичъл.


Мнозина не харесват неговите конспиративни теории, които раждат дезинформация в обществото.

Ето и какъв е отговорът на Мичъл  към критиците:

 „Казват ми: „Млъкни и се бий“. Знаете ли какво ? Не е нужно да гледате моите интервюта. Вместо да ви моля да млъкнете, бихте ли спрели да ме слушате, ако моите политически възгледи не ви устройват ? 

В крайна сметка знам, че много хора споделят моите виждания и винаги съм отворен за дискусии и коментари.", споделя Мичъл.

Вие какво мислите по горните теми ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес