Зареждане

Заснеха как Си Ем Пънк се самонаранява, за да си пусне кръв в кеча

Заснеха как Си Ем Пънк се самонаранява, за да си пусне кръв в кеча
Публикувано на: Септември 17, 2023 в 05:00 ч
Феновете на UFC по целия свят бяха подложени на изпитание тази седмица, когато UFC (Ultimate Fighting Championship) и WWE (World Wrestling Entertainment) бяха обединени в нова компания, наречена TKO (Total Knock Out).

Докато корпоративните сливания често се разглеждат като положителни бизнес ходове, това сливане предизвика вълна от безпокойство сред запалените последователи на смесените бойни изкуства (MMA). WWE е известна със своите сценарийни забавления, където всичко е една инсценировка.

В UFC обаче е различнo, защото там се провеждат автентични битки по бойни изкуства. Сливането накара феновете на UFC да се страхуват, че техните любими бойци могат да бъдат включени в събития на WWE, където актьорството е ключов елемент.

Видео, което наскоро стана хит в социалните мрежи, допълнително подхрани вълненията сред феновете на UFC. Видеото показва Си Ем Пънк, чието истинско име е Филип Брукс, по време на кеч среща се самонаранява с острие, за да си пусне кръв.

Брукс, бивш UFC боец, който в момента се състезава с All Elite Wrestling, има история както в кеча, така и в MMA. Критиците настояват, че сливането на UFC и WWE може да компрометира автентичността на ММА битките.

Феновете се страхуват, че спортът, който обичат, ще бъде разводнен от актьорска игра и нагласени битки. Ето го видеото, което притесни ММА феновете:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес