Зареждане

Димитриъс Джонсън за хонорара от UFC към CM Punk: Плюене в лицето на всички бойци

Димитриъс Джонсън за хонорара от UFC към CM Punk: Плюене в лицето на всички бойци
Публикувано на: Март 30, 2024 в 20:00 ч
Димитриъс Джонсън призна, че не се е почувствал добре, когато е видял хонорарите на CM Punk по време на кариерата си в UFC.

Както много фенове знаят, звездата на професионалния кеч CM Punk опита смесените бойни изкуства преди много години. Той се състезаваше в Ultimate Fighting Championship, като загуби и в двете си участия.

Докато някои побързаха да го уважат за това, че е влязъл в клетката, други го критикуваха, че е получил такива престижни възможности незаслужено. По-специално, намного от хейтърите не им харесваше колко му плащат.

Сега Димитриъс Джонсън изказа мнението си именно по този въпрос.


 
"Голяма плюнка в лицето на всички шампиони", каза Джонсън за заплатата на Пънк. "В края на краищата, в смесените бойни изкуства парите се получават по-скоро от състезание по популярност, отколкото от реални умения.

"Господин, който е с резултат 0-1 в смесените бойни изкуства, печели 500 000 долара на двубой", продължи той. "Очевидно е, че той е спечелил тези пари благодарение на историята си в кеча. Няма да ви лъжа, момчета, това ми остави лош вкус в устата, защото през целия си живот се занимавах със смесени бойни изкуства и най-многото, което някога съм изкарвал в UFC, беше около 380 000 долара плюс 40 000 долара. Всичко това е публично достояние."

"Тези момчета принадлежат към аматьорската лига", каза Джонсън, докато гледаше отново мача на Пънк срещу Майк Джаксън. "Те все още не са усъвършенствали достатъчно уменията си в смесените бойни изкуства, за да бъдат на платформа като тази. От време на време се провеждат такива битки, в които се дава възможност на хората да направят нещо, и ето какво се получава. Това е за аматьорска бойна лига.

"Но се обзалагам, че CM Punk го бие в WWE кеча", завършва той.

Какво мислите за участието на CM Punk в UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес