Зареждане

MMA.BG Live #9: Коронавирус - пред колапс ли е света (и спорта)?

Публикувано на: Март 20, 2020 в 19:47 ч
Поради многото случаи на заболели от коронавирус по света, у нас се приеха крайни и напълно разбираеми мерки да се затворят местата, на които се събират големи групи хора. В тази категория попадат всички фитнеси и спортни зали за тренировка, които затвориха от средата на март. От 20-ти март има още по-крайни мерки, които не позволяват и събирания на обществени места като парковете.

Това затруднява изключително много ме само треньорите и залите, но и самите трениращи.

Но както знаете, истинските воини никога не се предават. След като продължихме с тренировките кондиционно онлайн, водени от Ангел Караиванов, сега е време да направим и поредния епизод на подкаста за бойни изкуства MMA.BG Live, в който ще си говорим за наболялата тема - коронавирус и как той се отразява на всички трениращи и на спорта като цяло.
 

 
Форматът ще бъде по-различен, тъй като сме отговорни към карантината, но главното лице в MMA.BG Live #9 ще бъде ММА състезателят и настоящ треньор от варненския клуб Десант - Николай Добруджански и Ангел Караиванов.

С Добруджански ще си говорим за коронавируса, за мерките които се взимат, за това какво може да се очаква, както и как ще се отрази всичко това икономически, включително и върху спортните зали и мероприятия.

Всеки от вас може да участва в разговора като се включва в коментарите на живо.

Очакваме ви заедно да направим един карантинен епизод на подкаста за бойни изкуства MMA.BG Live - тази неделя (22 март) от 19:30 онлайн на MMA.BG

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес