Зареждане

Вим Хоф на живо в подкаста на MMA.BG

Вим Хоф на живо в подкаста на MMA.BG
Публикувано на: Юни 19, 2020 в 21:37 ч
Един от най-големите феномени на нашето време - холандецът Вим Хоф, известен в целия свят като "Леденият човек" ще бъде специален гост на 11-тия епизод във видео-подкаста MMA.BG Live на 26-ти юни от 18:40 часа.

Вим Хоф разби множество рекорди, издържайки на свръх-ниски температури, шокирайки медицината, но спечели интереса на хората най-вече със своя прост метод за по-бързо възстановяване на организма, благодарение на който се преборват с лекота с болести чрез контрол на имунната система. Повече за него, неговия метод и постижения може да научите от сайта му www.wimhofmethod.com, а за практикуване на самия му метод в безплатното му мобилно приложение - https://www.wimhofmethod.com/wim-hof-method-mobile-app

Вижте също: Вим Хоф и неговия метод да бъдеш свръхчовек

Вим Хоф ще бъде специален гост в MMA.BG Live #11, където на живо ще може да зададете своите въпроси към него.

 
С него ще си поговорим поговорим за това как:
  • да подобрим здравето и имунната си система
  • да преборваме болести и вируси
  • да повишим спортните постижения
  • да използваме студа като наш приятел
  • да отключим максималния потенциал на тялото
И още много интересни и полезни теми.

Вим е наистина феноменален човек, абсолютен световен рекордьор и също така много колоритна личност. Повече за него и неговите постижения и рекорди може да прочетете в статията за Вим Хоф в сайта.

За щастие на всички нас, той е отворен към това да споделя знанието си и ще го направи, отговаряйки на вашите въпроси на 26-ти юни на живо от 18:40 часа. Събитието ще се проведе с партньорската подкрепа на "Списание 8".

Водещи на подкаста ще са Анна Грозданова и Нешо Пелтеков, които ще ви запознаят първоначално с идеята и постиженията на Вим Хоф, а точно в 19:00 ще се включи и самият "Леден човек".

Простите дихателни упражнения на Хоф дават предимства като повече издръжливост и сила, което привлича много професионални спортисти, сред които такива в бойните спортове като един от големите ММА бойци Алистар Овърийм:


Ана организира семинарите на дясната ръка на Вим Хоф - Барт Пронк, в София, какъвто ще има в края на август. Нешо е дългогодишен трениращ различни бойни спортове, който подобрява неимоверно спортната си форма - сила, издръжливост, кондиция именно благодарение на техниките на Вим Хоф и постига неща, които ще ви смаят.
 

Запишете си часа и бъдете на линия заедно за поредния епизод на MMA.BG Live с невероятния гост Вим Хоф.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес