Зареждане

Тиаго Сантос победи Джони Уокър в скучна битка

Тиаго Сантос победи Джони Уокър в скучна битка
Публикувано на: Октомври 3, 2021 в 04:32 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Тиаго Сантос се върна към победите. Той се изправи срещу своя сънародник Джони Уокър в главната битка на UFC Fight Night 193, което се проведе в Лас Вегас. Малцина очакваха битката да стигне до решение, но за изненада на всички точно това се случи. Двамата се славят със своите нокаути, но в тази среща не показаха почти нищо от уменията си.

Цялата среща беше еднотипна и двамата залагаха най-вече на ритници. Точкуването продължи на бавни обороти през целите 25 минути, а ударите бяха рядкост. Най-интересното дойде в последния рунд, след като Сантос вкара тежък удар в брадичката на Уокър, но той го пое и остана на крака. В крайна сметка след скучен двубой съдиите отсъдиха единодушно в полза на Сантос - (48–47, 48–47, 48–47).

С тази победа Тиаго спира серия от 3 поредни загуби и спасява кариерата си в UFC. Уокър от своя страна пак се разделя с амбициите си да стане шампион. Той се връща към загубите и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. В интервюто след срещата Сантос призова за нов договор с UFC и по-висока заплата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес