Зареждане

Пади Пимблет: Аз съм битката за пари, която всеки иска

Пади Пимблет: Аз съм битката за пари, която всеки иска
Публикувано на: Май 14, 2024 в 02:00 ч
Настоящият шампион на UFC в лека категория е Ислам Махачев, но Пади Пимблет се смята за най-голямата звезда в категорията.

Пади донесе нов вид глупости на сцената. Не е задължително да обижда някого, както другите, просто има преувеличено самочувствие, което допълва с наистина необичайна диета. След последната си битка той отново започна да яде на корем и вече тежи близо 100 килограма. Това е 30 килограма повече от лимита за лека категория.

UFC планират галавечер през юли в Манчестър, а Пади вероятно ще се бие там. Наскоро Ренато Мойкано го предизвика, а Пади прие. Пимблет вярва, че всеки иска парче от него, защото той е най-голямата звезда в лека категория и е битката за големите пари в UFC.

„Когато дойдох в UFC, получих невероятна вълна от внимание. Мисля, че заслужавам малко повече признание, защото всеки иска парче от „Пади пая“.
Когато един боец дебютира в UFC, той печели сто хиляди последователи в социалните мрежи. Направих почти два милиона последователи след първата битка и днес съм най-голямата звезда в леката категория. Все още дори не съм класиран официално, но вече всички искат да се бият с мен. Това е чистата истина. Аз съм битката за пари, която всеки иска. Един ден ще мога сам да продам цял футболен стадион. И ще бъда много щастлив, ако това е в Ливърпул.“, сподели Пади.

Пади ли е битката за пари в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес