Зареждане

Фьодор Емеляненко: Ние не воюваме с братски народи, а с фашисти и националисти

Фьодор Емеляненко: Ние не воюваме с братски народи, а с фашисти и националисти
Публикувано на: Май 13, 2024 в 10:00 ч
Фьодор Емеляненко, като част от посещението си в Казахстан, даде интервю за YouTube канала „Времето ще покаже“.

Каналът е предубеден към политическите теми, така че на Фьодор бяха зададени подходящите въпроси. "Последният император" сподели мнението си за конфликта с Украйна, спомни си последния път, когато е плакал, и обясни защо Александър Карелин е по-добър от Майк Тайсън.

Фьодор странеше от коментар по темата с Украйна, но този път реши да говори. Той твърди, че Русия не воюва със своя братски народ, а с фашисти и националисти. Емеляненко разкри, че всяка неделя ходи на църква и се моли за приключване на този конфликт.

Ето какво още сподели легендата:

"Ние не воюваме с братски народи, а с фашисти и националисти. И ние подкрепяме братския народ. За всеки православен човек, вярващ, това е голяма трагедия. Трагично е това, което се случва в Украйна между нашите нашите народи. Ходя на църква и на всяка литургия всяка неделя четем молитви за прекратяване на войната. 

Преживяваме това с голяма болка. Молим се това перде да падне от очите на украинския народ и да няма разкол в нашата православна вяра. Световната общност е разединена, по-голямата част от нея в момента е против Русия. В Русия не допускаме това извращение с половете на хората. Не бих напуснал Русия. 

Но ако внезапно се случи някакъв форсмажор, който да ме принуди да напусна родината си, вероятно ще отида в Сърбия. В Сърбия се чувствам като у дома си. Защо ? Защото това е преди всичко православна държава. Второ, защото това е многострадална държава, многострадален народ. Сърбия е една малка страна, която всички се опитват постоянно да обидят.", сподели Емеляненко.

Вие какво мислите по темата с войната ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес