Зареждане

Джон Фюри наби глава на човек от екипа на Олександър Усик

Джон Фюри наби глава на човек от екипа на Олександър Усик
Публикувано на: Май 13, 2024 в 18:04 ч
Джон Фюри, бащата на Тайсън Фюри, влезе в пререкание с член на екипа на Олександър Усик, в резултат на което остана окървавен.

Фюри и Усик ще се боксират тази събота в дългоочакван двубой. Преди двубоя отборите се спречкаха в хотела, като Джон Фюри се сби с човек от лагера на Усик. Не е сигурно какво е започнало пререканието, но в резултат на него Джон се поряза на челото и остана да кърви.

Джон Фюри изглежда удари с глава член на отбора на Усик преди двубоя

При друг изглед на клипа изглежда, че раната е от това, че Джон Фюри удря с глава някого по време на разгорещената схватка.


Ясно е, че двете страни не се харесват и това само ще засили очакването на боксовия мач в събота в Саудитска Арабия.

Тайсън Фюри обеща да затвърди наследството си с победа над Олександър Усик

Преди началото на двубоя коефициентите определят двубоя като доста оспорван, тъй като мнозина са раздвоени относно това кой ще спечели.

Тайсън Фюри и Олександър Усик са категорично двамата най-добри активни боксьори в тежка категория, но британецът е уверен, че ще докаже, че е на по-високо ниво от Усик и ще се затвърди като най-великия боксьор на своята епоха.

"Това ще бъде една от битките за вековете", заяви Фюри на пресконференция в Лондон. "Вярвам, че и двамата сме предопределени да бъдем тук и да участваме в тази голяма битка в Саудитска Арабия, а победителят е само един и аз съм предопределен да стана безспорен шампион.

"Нещо повече, предопределено ми е да затвърдя наследството си като боец № 1 в тази епоха. За да направя това, трябва да победя този малък човек и това е всичко, просто е. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, разбирам, той е коварен, добър боксьор, хитър. Но аз съм виждал много хора като него преди и когато се бият с големи мъже, се борят... Той ще загуби, аз ще го сломя със сигурност", добави Фюри.

Тайсън Фюри влиза в двубоя с рекорд 34-0-1 и идва след победа с решение над Франсис Нгану. Междувременно Олександър Усик е с баланс 21-0 и идва след победа с нокаут над Даниел Дюбоа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео