Зареждане

Thiago Santos продължава да се радва на успех, иска среща с Jimi Manuwa

Thiago Santos продължава да се радва на успех, иска среща с Jimi Manuwa
Публикувано на: Септември 24, 2018 в 09:26 ч
Полутежката категория май се сдоби с още един опасен член.

Thiago 'Marreta' Santos се изправи срещу Eryk Anders на UFC Sao Paulo, като успя да го надвие по впечатляващ начин. След този успех изглежда той дори възнамерява да поостане в категорията.


"Мога да сляза в долната категория - факт. Все пак там имам 3 срещи. Проблемът е във възстановяването. Трудно се възстановявам на 100%. По-важно от всичко е здравето ми. Няма значение дали ще трябва да се бия с някой като Jon Jones или Alexander Gustafsson - ако съм здрав, ще се видят в проблеми."

Всичко по реда си обаче - Santos си иска това, на което се е съгласил първоначално, а именно среща с британеца Jimi Manuwa.


"Надявам се да се възстанови бързо. Надявам се също да се изправя срещу него през декември, за да си изпълним договора, който двамата подписахме. Искам отново да се бия с някой, по-голям от мен, като Manuwa, за да усетя напрежението. За да видя дали да се връщам в долната категория или да си дам повече зор. Ще идим."

Santos е поредният боец, който се качва в полутежка категория след неуспеха си да се наложи в долната. Anthony Smith избухна в класациите само с една победа над 'Shogun' Rua и сега, в края на октомври, ще се изправи срещу Volkan Oezdemir. Ако Santos се добере до Manuwa, може да се окаже на върха на полутежката категория, което при всяко положение звучи по-добре от това да стои извън топ 10 в средна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес