Зареждане

Светослав Самуилов издава книга

Светослав Самуилов издава книга
Публикувано на: Юни 4, 2019 в 16:30 ч
Русенецът Светослав Самуилов ще издаде книга озаглавена "Аз, треньорът".

Сисо е един от топ ММА бойците от русенската школа, който претърпява жестока катастрофа преди години, която го приковава в инвалидна количка.

Въпреки сполетялото го нещастие, Светослав демонстрира силата на духа на един истински боец и безгранична вяра и започва да води тренировки за деца в родния си град.
 

 
Освен това се занимава и с обществени дейности, като в момента активно събира средства за откриване на спортна зала, в която да има обособен кът с уреди за тренировка за деца със специални нужди.

По пътя си до тук Сисо е минал през какво ли не и е готов да сподели опита си в книга.
 

 
Това момченце вляво се е снимало с медал от състезание в Горна Оряховица, където е станало от трима - трети, а този вдясно се готви за професионална гала вечер по смесени бойни изкуства, като е една от звездите на събитието, а и в България като цяло.

Едно и също момче, но много изминат път изпълнен с провали, болка, възходи и радост. Тази трансформация на тялото, а и вътрешната е постигната чрез...

Ще разберете скоро, когато книгата ми "Аз, Треньорът" излезе.

Благодаря на всички ви за подкрепата и интереса към мен, вие сте част от причината да започна да пиша тази книга. Бог да благослови и пази вас и близките ви.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес