Зареждане

Пламен Бъчваров преди дебюта си в ACA: Готов съм за битка

Пламен Бъчваров преди дебюта си в ACA: Готов съм за битка
Публикувано на: Април 8, 2021 в 18:07 ч
Пламен Бъчваров ще направи дългоочаквания си дебют в ММА веригата Absolute Championship Akhmat на 9-ти април.

Българинът ще участва в състезанието ACA 121, в което и Никола Дипчиков ще атакува временната титла в средната категория.

Вижте също: 
Никола Дипчиков преди шампионската битка: Това беше най-тежката ми подготовка

Дебютът на Пламен в ACA бе нещо, което отдавна трябваше да се случи и сега българският боен атлет излиза добре подготвен и мотивиран.

"Подготовката ми мина нормално - с двуразови тренировки. Подготвях се в България. За щастие всичко мина без контузии, за което се радвам," сподели Бъчваров за MMA.BG ."Аз съм максималист и вярвам, че винаги може още повече, но съм готов за битката в петък."


Опонентът му за дебют в организацията не е никак лесен - това е непобедния Иля Ходкевич, който има перфектна статистика 6-0 в ММА.

Бъчваров е по-опитен със своите 11 мача и е разучил добре противника си.

"Той е добър страйкър. Работи основно в стойка, като слаби страни са му уменията в борба. Мисля да играя в стойка и на земя, но смятам да заложа предимно на силните си страни. Ще видим."

Миналата година Бъчваров подписа договор с ACA и трябваше да направи дебюта си през ноември, но поради заболяване от коронавирус той се отложи. Именно затова сега тази битка е от изключителна важност за Бъчваров, чиито бъдещи планове са свързани с ACA.


За последно Пламен се би през октомври 2019-та, като след това имаше травма, а в последствие и корнавирус, което в комбинация с глобалната пандемия, го държа дълго извън ринга.

"Паузата ми от състезания започна още преди пандемията. Сериозни контузии и обстоятелства ме спъваха месеци наред.

Все още имаме проблем с мачове в Русия заради пандемията. Надявам се силно скоро мерките в цял свят да се разхлабят."

Не пропускайте едно от най-атрактивните състезания на ACA с шампионска битка с българско участие и дебюта на Пламен Бъчваров.

Гледайте ACA 121 на живо онлайн на сайта на ACA само за 5 лв. на 9-ти април - старт от 17:00 часа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес