Зареждане

Мариян Димитров преди Grand Fight Arena: Ще валят крошета - това е сигурно!

Мариян Димитров преди Grand Fight Arena: Ще валят крошета - това е сигурно!
Публикувано на: Ноември 13, 2018 в 10:20 ч
Националът ни по бойно самбо и активен ММА състезател, Мариян Димитров отново се качва на ринга. Този път това ще стане в турнира Grand Fight Arena, който ще се проведе на 1-ви декември в столичната "Асикс Арена"

В галавечерта по бойни спортове на ринга ще има 4 професионални ММА битки, както и 4 срещи по правилника на К-1. Организатори на събитието са атлетите Даниел Илиев и Георги Валентинов, които също ще участват в битките.

Вижте също: Владислав Кънчев се завръща с гръм и трясък в ММА през декември

Мариян Димитров е един от бойците, които ще се бият на ММА правилника и се готви активно за това.

"Подготовката ми върви перфектно и до момента я провеждах в моят град - Стара Загора. До дни заминавам на тренировъчен лагер в Италия, където ще продължа подготовката до самата галавечер.

Противникът ми е опитен състезател, играч в стойка, но аз съм подготвен и не се притеснявам," сподели Мариян за MMA.BG.

Мариян има голям опит в смесените бойни изкуства (ММА). Той се състезава по този правилник още от 2012-та година и в момента е в серия от 6 поредни победи, повечето от които завършват с нокаут.
 
 
Затова и битката му се очертава една от атрактивните за вечерта.
 
"Феновете на бойните спортове със сигурност няма да съжаляват, ако посетят събитието, защото аз и моите колеги обещаваме да направим едно наистина грандиозно бойно шоу. Ще валят крошета - това е сигурно! А както знаем всеки обича шума на крошета затова не го пропускайте."

Мариян е и многократен медалист по бойно самбо и бе в Букурещ на световното тази година, където националния ни отбор завоюва няколко медала - сребро за Даниел Златев, сребро за Мария Оряшкова и бронз за Борислав Янаков. Мариян бе дисквалифициран със спорно съдийско решение, което му отне шанса да се бие за медалите.

"Оценката от световното ще оставя на ръководството," коментира Мариян представянето на отбора. "Знам само, че всички момчета се раздадоха на максимума, но просто без съвместна подготовка и организирани лагери нещата няма да се получат така както искаме. Аз лично бях ощетен на това световно, за което разбираемо ме е яд, но това е спорта."

Пожелаваме успех на Мариян в подготовката и битката му на 1-ви декември, а скоро очаквайте още информация относно бойната галавечер Grand Fight Arena на MMA.BG

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес