Зареждане

Владислав Кънчев се завръща с гръм и трясък в ММА през декември

Владислав Кънчев се завръща с гръм и трясък в ММА през декември
Публикувано на: Ноември 12, 2018 в 09:31 ч
Един от най-атрактивните ММА състезатели у нас, Владислав Кънчев ще зарадва феновете си и любителите на бойните спортове с участието си в галавечерта Grand Fight Arena на 1-ви декември в София. Събитието ще включва четири ММА срещи и четири по правилника на K-1. Организатори на събитието са Даниел Илиев и Георги Валентинов.

Влади натрупа доста популярност с атрактивната си игра и най-вече тежките нокаути, с които покосяваше опонентите си у нас и в чужбина.

От доста време той не се бе състезавал по правилата на смесените бойни изкуства (MMA), но вече бойният атлет няма търпение да се върне.

"Направих дълга почивка от професионалния ММА, но през това време записах няколко боксови срещи. Честно казано нямам търпение да се бия отново и съм по-мотивиран отвсякога. Мисля че съм много комплексен боец и не би трябвало да се ограничавам в дисциплини, в които не мога да разгърна уменията си," сподели Влади за MMA.BG

Планираният му противник е опитен бразлики ММА боец - Washington Nunes Da Silva. Ако всичко върви по план двамата ще се изправят един срещу друг в "Асикс Арена".

"Той е доста сериозен боец. Има победи срещу UFC бойци. Съвсем скоро му предстои двубой и ако няма някаква промяна го чакам на 1-ви декември в България. За сега ще запазя името му в тайна, но ще е голямо предизвикателство за мен."
 
 
Подготовката за битката вече е почнала и Влади комбинира треньорската дейност със състезателната и смята това да е така и занапред.
 
"В момента наблягам на физическата подготовка в клуба, в който съм треньор. Има момчета, с които си помагаме взаимно. Също така тренирам с треньора Борислав Божков.

Аз съм на 28 години в разцвета на силите си и мисля, че сега е момента да се доказвам като състезател. Докато се чувствам силен и уверен, ще се бия. Това че съм треньор в клуб 'Тайгър Спорт' ми помага да се усъвършенствам технически."

Пожелаваме успех на Влади срещу опасния му противник, а скоро очаквайте още информация относно бойната галавечер Grand Fight Arena на MMA.BG

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес