Зареждане

Конър Макгрегър: Завръщам се през април 2024 година

Конър Макгрегър: Завръщам се през април 2024 година
Публикувано на: Октомври 30, 2023 в 03:00 ч
Конър Макгрегър присъства на двубоя междуТайсън Фюри и Франсис Нгану в Саудитска Арабия.

По време на кратко интервю звездата на UFC разкри собствената си дата за завръщане. Ирландецът разкри, че ще се бие отново през април 2024 година. "The Notorious" призна, че искал да се бие по-рано тази година, но нещата не се случиха. Сега той дава проби на USADA и се готви за голямо завръщане.

„Исках да се бия по-рано тази година. Ще бъде април 2024 г. и тогава ще станат 3 години, откакто се бих за последно. Беше интересна битката между Тайсън и Нгану, но сега отивам направо във фитнеса.", сподели Макгрегър.

През април вероятно ще се случи юбилейното събитие UFC 300. Все още не е обявена датата и локацията, но почти сигурно UFC ще искат Макгрегър да го оглави. Тази година Конър беше треньор в TUF срещу Майкъл Чандлър. Двамата няколко пъти заставаха лице в лице и би трябвало Майкъл да е следващ за Макгрегър.

Конър обаче не говори за своя колега, което накара Чандлър да се притеснява. Предстои да видим кой ще бъде избран за съперник на Макгрегър. Чандлър ли трябва да бъде следващ за ирландеца ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес