Зареждане

Макгрегър да се чувства предупреден за UFC 303: Чака го дълга нощ

Макгрегър да се чувства предупреден за UFC 303: Чака го дълга нощ
Публикувано на: Април 26, 2024 в 21:00 ч
Мат Браун прави анализ на предстоящия двубой между Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър. 

След дълго очакване на 29 юни в UFC 303 ще се състои завръщането на Макгрегър в клетката на UFC. В двубой, който се очакваше да се случи още преди няколко месеца, ирландецът ще се изправи срещу бившия №7 в лека категория Чандлър.

Двубоят ще се проведе почти три години след последния му двубой, в който той счупи крака си срещу Дъстин Поарие. През това време имаше и публична загриженост относно употребата от страна на Макгрегър както на стероиди, така и на нсркотици, така че не е ясно каква форма на Конър Макгрегър могат да очакват зрителите.

Конър Макгрегър получи предупреждение преди завръщането си в UFC 303

Обсъждайки двубоя в последния епизод на "Боецът срещу писателя", ветеранът от UFC Браун смята, че Макгрегър може да го очаква тежка нощ. 


Ако Конър не е на върха на възможностите си, го чака дълга нощ, защото Майкъл Чандлър няма да му я направи забавна".

"Това е огромен риск и мисля, че ще бъде страхотна вечер за Чандлър, не мисля, че ще му бъде лесно и мисля, че Конър ще му създаде някои проблеми, ще го уцели, но е трудно да си представим, че Конър ще бъде в тази си най-добра форма, а трябва да си в най-добрата си форма, за да победиш Майкъл Чандлър".

"Конър в най-добрите си години с удоволствие би се биел с Майкъл Чандлър, но дали Конър все още е този човек?" - зададе въпрос "Immortal", като по-късно добави, че Чандлър "е лъв и ще те нападне като луд с пиушк, така че по-добре Конър Макгрегър да тренира усилено."
 
Каквото и да направи Макгрегър, за да се бие, обещава да бъде шоу - както всяко събитие на Макгрегър. Последните постове в социалните медии показват, че Макгрегър изглежда уверен и тренира усилено в подготовка за винаги подготвения Чандлър. 

Съгласни ли сте с Мат Браун?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес