Зареждане

'Иранския Хълк': Надарен съм със свръхестествена сила

'Иранския Хълк': Надарен съм със свръхестествена сила
Публикувано на: Април 27, 2024 в 14:00 ч
Саджад "Иранският Хълк" Гариби се измори да търпи критиките на чешките фенове на ММА, които го линчуват, че не е отлетял за Прага от страх.

Той получи аванс от RedFace, за да отиде в Чехия през декември миналата година, където обеща да доминира най-големите имена на местната сцена. Саджад произволно споменаваше името на Карлос Вемола и Карлос Бенда, от когото планира да направи омлет.

Но с наближаването на деня за полета научихме, че Гариби не може да лети, защото е оттеглил молбата си за виза. Гариби се оправда, че бил болен и не се възстановил от коронавируса. RedFace заплашиха, че ще го съдят, но развитие по темата нямаше. 

Наскоро Саджад се появи в чешките медии и реши отново да подхване темата. Гариби е категоричен, че никой не може да го мръдне и няма търпение да се докаже в клетката:

„Слушайте, не летях до Чехия, защото здравето ми не го позволяваше, а и се почувствах предаден. Не исках никакъв ММА мач, защото бях болен. Исках нещо по-слабо (бой с възглавници), което отново организацията не прие. Не ми се обяснява повече. Вашите подигравки не ми правят нищо, както и вие не бихте ми направили нищо, ако ме видите. 

Висок съм почти 190 см и тежа 150 килограма. Мислите ли, че нещо подобно може да бъде спряно ? Всеки може да критикува у дома, но аз прекарвам дните си във фитнеса, за да докажа на всички кой е истинският персийски Херкулес и кой е истинският ирански Хълк. 

Бях надарен със свръхестествено голяма сила, която ще покажа, за да се възхищават всички. Карлос Вемола и другите нямат шанс!”, сподели Гариби.

Припомнете си дебютанта му битка в бокса:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес