Зареждане

Junior dos Santos защити Cormier и желанието му да се бие с Brock Lesnar

Junior dos Santos защити Cormier и желанието му да се бие с Brock Lesnar
Публикувано на: Юли 18, 2018 в 08:46 ч
Въпреки че част от ММА обществото е гневно, че Brock Lesnar ще получи битка за титлата срещу Daniel Cormier ей така, въпреки че не е белязал победа от 2010-та насам, Junior dos Santos е готов да застане на страната на DC.

В наскорошно интервю 'Cigano' призна, че е доста интересно решението Cormier да предивика Lesnar току-така, но все пак разбира какъв магнит за пари е WWE звездата и затова няма как да вини DC - навярно той щял да постъпи по същия начин.

"Странно е, защото не се състезава. Но нека не забравяме, че Cormier спечели и сега е шампион в две категории. Той беше и този, който покани Brock Lesnar в клетката. Странна ситуация. Но разбирам Cormier и навярно, ако бях на негово място, и аз щях да постъпя по този начин. Някак хората просто обичат да гледат Brock Lesnar да се бие. Хората обичат това голямо момче и плащат да го гледат. Затова от UFC искат тази среща. Самите хора я искат. Разбирам какъв е сценарият."

Junior трябваше да се изправи срещу Lesnar през 2011-та, но WWE звездата беше принуден да се оттегли от битката заради здравни проблеми. JDS е отново навит да се изправи срещу него и в наши дни, но осъзнава, че Brock навярно се връща единствено, за да се бие за титлата.

По-реалистично погледнато, 'Cigano' не би се дръпнал, ако има възможност да се бие срещу бившия претендент за титлата, Francis Ngannou, който по някаква случайност го предизвика още същия ден.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес