Зареждане

Greg Hardy: Не го направих нарочно

Greg Hardy: Не го направих нарочно
Публикувано на: Януари 21, 2019 в 08:43 ч
Greg Hardy направи дебюта си в UFC на събитието в Бруклин. Той се представи добре в първия рунд, но във втория умората започна да си казва думата. Greg вкара непозволен удар с коляно в главата на Allen Crowder, който не успя да продължи и това доведе до неговата дисквалификация. Доста хора го обвиниха, че нарочно го е направил, но Hardy ги опроверга:



Той се изправяше и аз вкарах този удар, който беше грешка породена от липсата на опит. Опитах се да го вкарам в точния момент, както бях гледал Donald Cerrone  да го прави. Виждал съм много хора да го правят и си помислих, че това е правилното нещо в този момент. Оказа се, че не е правилно и обърках всичко. Разочаровах отбора си и феновете. 

Гадно е и не исках да свърши така. Гадно е и заради Allen Crowder. Няма значение какво мисли за мен, но е гадно, че стана така. Поемам пълна отговорност. Това не е нещо, което бих направил нарочно. Всички, които ме познават знаят, че не бих го направил. Искаше ми се битката да не беше свършвала така и да бяхме стигнали до 3-ти рунд.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес