Зареждане

Джон Фюри: Не съжалявам за нищо, това ми се случва всяка седмица

Джон Фюри: Не съжалявам за нищо, това ми се случва всяка седмица
Публикувано на: Май 15, 2024 в 16:00 ч
Джон Фюри не съжалява за инцидента си от тази седмица.

Тази събота синът на Фюри - Тайсън Фюри - се изправя срещу Александър Усик в дългоочакван боксов мач, който ще короняса първия неоспорим шампион в тежка категория от почти 25 години насам. Това е огромно събитие, а седмицата на битката започна с разгорещен старт в понеделник, когато стария Фюри удари с глава член на екипа на Усик по време на медийно събитие.

По-късно Фюри даде да се разбере не съжалява за случилото се, въпреки че малко след инцидента поднесе нещо като извинение.

"Това е бойната игра", каза Фюри. "Емоциите са големи. В крайна сметка си седях там, занимавах се със собствените си работи и единственото, което чувах, беше: "Усик! Усик! Усик! И аз ще се застъпя за сина си, разбира се. В края на краищата той е моят син, той е най-добрият в света и искам хората да го уважават и да му отдават заслуженото като шампион. Той е най-добрият в света.

Когато бях сред отбора на Усик, единственото, което чувах, бяха обиди. Така че в един момент някакъв малък идиот излезе напред - не знам кой беше - влезе в моето пространство, получи това, което получи, и това е всичко. Това ми се случва всяка седмица."


За добро или лошо, това изглежда е така. Бащата на Фюри е станал печално известен с изстъпленията си по време на съперничествата на синовете си. През последните няколко години Фюри предизвика Джейк Пол на бой, когато синът му Томи Фюри враждуваше с Пол, а също така предизвика Майк Тайсън, когато Тайсън тренираше Франсис Нгану за боксовия му мач срещу Тайсън през 2023 г. И изглежда, че Джон Фюри няма намерение скоро да се откаже от тази част от себе си.

Вижте също: Кой е по-луд от Тайсън Фюри? Баща му.

"Хората са на позиции. Тайсън и Усик могат да си казват каквото си искат един на друг", заяви Фюри. "Те са тези, които ще се бият. Но не мисля, че някой друг има право да нарича когото и да било каквото и да било. Защото ако някой от моя екип обиди Усик, ще бъде уволнен, защото няма правомощия да го прави. Така че в края на краищата оставете бойците да се бият.

"В края на краищата аз направих това, което направих. Нямам оплаквания от нищо. Аз съм това, което съм. Ще защитавам името си с всичко, с което разполагам. Виждате ме да се разхождам навсякъде сам. Не ме интересува дали е ръгби игрище, когато се стигне до бой, не ме интересува дали ще ме ритат до смърт. Победа, загуба или равенство, аз ще си кажа думата. Просто такъв съм."

Тайсън Фюри се изправя срещу Олександър Усик този уикенд в Kingdom Arena в Рияд, Саудитска Арабия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес