Зареждане

Джейк Пол спира с бокса, за да дебютира в ММА

Джейк Пол спира с бокса, за да дебютира в ММА
Публикувано на: Септември 20, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол, 27-годишната YouTube звезда, който през последните години се фокусира върху бокса, е на път да направи нова стъпка в кариерата си.

Независимо от резултата от предстоящата му битка с Майк Тайсън, Пол изглежда е решен да остави боксовото приключение зад гърба си и да се съсредоточи върху друг боен спорт - ММА. Това стана ясно след изявления на Питър Мъри, главен изпълнителен директор на ММА организацията PFL.

Мъри разкри, че вече е планирана битка за Пол. Джейк ще се изправи срещу 58-годишния велик боксьор Майк Тайсън на 15 ноември на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. Мачът привлича много внимание, отчасти защото Тайсън се бореше със здравето си преди известно време.

Все пак шумът не показва признаци на спиране и Netflix дори си осигури изключителни права за излъчване на това събитие. Въпреки че имаше критики за разликата във възрастта и физическата форма на Тайсън, е ясно, че това ще бъде страхотно зрелище. 

Но какъвто и да е резултатът, изглежда Пол вече е съсредоточил вниманието си другаде. Мъри каза, че ерата на Джейк Пол в бокса вероятно ще приключи след този двубой.

„Вече сме заети с планирането. Джейк ще завърши боксовата си кариера тази година с тази голяма битка срещу Майк Тайсън. След това неговият дебют в ММА предстои през 2025 г. и скоро ще разкрием повече подробности. 

Джейк иска да се бие с истински завършен ММА боец. Преходът от бокс към ММА е труден. Често е много по-лесно да направиш обратното.", каза Мъри.

Ще успее ли Пол да пожъне успехи в ММА ? Как мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес