Зареждане

'Ислам Махачев трябва да се превърне в злодей'

'Ислам Махачев трябва да се превърне в злодей'
Публикувано на: Септември 26, 2024 в 10:00 ч
Чеъл Сонен и Даниел Кормие имат идея как да направят Ислам Махачев една от най-големите спортни звезди. Те виждат руснака като злодея в леката категория на UFC.

33-годишният Ислам Махачев спечели титлата в лека категория през октомври 2022 г. срещу Чарлз Оливейра. Оттогава той защити колана си три пъти - два пъти срещу Александър Волкановски (бивш шампион в категория перо) и последно срещу Дъстин Порие. Махачев несъмнено вече е голяма звезда, особено в Русия и Близкия изток

Сонен и Кормие се събраха в шоуто си Good Guy/Bad Guy и посъветваха Ислам да се превърне в злодей. По този начин той щял да стане още по-голяма звезда в световен мащаб.

"Този човек е много харизматичен и има изненадващо чувство за хумор. Ще бъде много добре да влезе в ролята на злодей. Той вече успя да представи една от най-добрите реплики на злодеи. Той каза, че много треньори трябва да отнемат черните колани от своите ученици. 

Такъв тип коментари са богохулство в този спорт и никой дори не ги забеляза. Беше голяма реплика. Не е използвал ругатни. Той не изкрещя. Каза го по учтив начин. Това е злодей! Ами ако го правеше по-често ?", каза Сонен.

В отговор Кормие отбеляза, че в новата си роля на злодей Махачев трябва да се възползва от доминацията си в леката категория:

"Мисля, че това е най-добрият ход за Ислам. Той трябва да ни наеме, за да планираме промоционална стратегия за него. Трябва да планираме маркетинг за него. Ние вече го популяризираме, като казваме колко е по-добър от останалите. Бих го посъветвал да каже на всички, че не заслужават да влязат в октагона с него и че той ще управлява тази дивизия, докато не реши да се пенсионира.", каза Кормие.

Вие как мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес