Зареждане

Майк Тайсън може да излезе надрусан срещу Джейк Пол

Майк Тайсън може да излезе надрусан срещу Джейк Пол
Публикувано на: Септември 25, 2024 в 14:00 ч
Боксовата легенда Майк Тайсън може да е в делириум не само от тръпката на битката, когато се изправи срещу Джейк Пол през ноември.

„Iron Mike“ и „The Problem Child“ ще се изправят един срещу друг по-късно тази година на стадион AT&T в Далас. Резервацията за двубоя е пренасрочена от състезанието им през юли, когато Майк Тайсън беше принуден да се откаже поради здравословни проблеми. 58-годишният боксьор трябваше да се оттегли поради проблем с язвата, но в момента е в сериозна подготовка.

По-рано тази седмица Майк Тайсън участва в интервю с Джими Кимъл. В него боксовата легенда заяви, че се е заел сериозно с тренировките си и се налага да разчита на масажи, за да поддържа форма. Като се има предвид 30-годишното възрастово предимство на Джейк Пол пред „Iron Mike“, логично е, че боксьорът се опитва да направи всичко възможно за да навакса.

Изглежда, че подготовката на 58-годишния боец може да включва пушене на марихуана. В интервюто Кимъл попита Майк Тайсън дали е използвал някакви вещества по време на бойния лагер. За тези, които не знаят, боксовата легенда е интензивен потребител на марихуана, гъби и други психеделични вещества. Тайсън дори има собствена компания за производство на канабис, наречена „Тайсън 2.0“.


Въпреки че Майк Тайсън не използва марихуана в тренировъчния лагер, това не означава, че няма да бъде в нощта на боя. В интервюто с Кимъл боксовата легенда призна, че може да реши да пуши преди двубоя си срещу Джейк Пол. В интерес на истината Тайсън призна, че се е дрогирал, преди да унищожи Андрю Голота през 2000 г.

„Аз съм почти на 60 години, той е на 27, така че не знам“. Майк Тайсън заяви по време на интервюто. „Аз въведох Джейк Пол в бокса. На двубоя ми с Рой Джоунс младши го пуснах в подгряващите срещи. Аз го започнах, а сега ще го довърша... В този конкретен двубой той трябва да се оттегли. Не гледам на това като на лесна битка, този човек ще бъде подготвен, но аз съм подготвен за него.“

Той продължи:

„Това е част от борбата, аз също съм нервен. Но колкото повече се приближавам до битката, толкова по-малко се притеснявам. Тренирам изключително усилено. Започвам в 11 ч. сутринта и може да изляза от залата в 17 ч. вечерта... Пушил съм, но скоро няма да пуша. Ще бъда толкова опиянен от живота на ринга, да. Но също е възможно да бъда надрусан с марихуана!“

Какво мислите за тези коментари от страна на боксовата легенда? Вярвате ли, че Майк Тайсън ще победи Джейк Пол през ноември?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес