Зареждане

Дейна Уайт смята, че Рейес заслужава реванш с Джоунс

Дейна Уайт смята, че Рейес заслужава реванш с Джоунс
Публикувано на: Март 1, 2020 в 16:11 ч
В началото на миналия месец Джон Джоунс и Доминик Рейес си спретнаха изключително равностойна битка. Двамата изкараха 5 рунда в клетката и стигнаха до решение, което беше раздвоено в полза на шампиона. Това решение на съдиите породи доста спорове и феновете все още са раздвоени в това кой трябваше да победи. Мнозина вярват, че Рейес бешe обран, защото спечелил 3 рунда и искат да видят реванш между тях.

Такова е и желанието на Доминик, който загуби непобедения си статут и иска нов шанс за пояса. За съжаление Ян Блахович също има претенции към титлата, след като записа нова впечатляваща победа над Кори Андерсън. Дейна Уайт беше причакан от екип на TMZ, които му взеха интервю и го разпитаха за втора битка между Джоунс и Рейес. Ето какво сподели Уайт пред камерата им:


Да, тук съм с мениджъра на Доминик Рейес. Аз също смятам, че Рейес заслужава реванш с Джоунс. Ще си луд, за да мислиш, че той не заслужава реванш. Предполагам, че точно заради това мениджъра на Доминик ми даде пистолет. Той се опитва да ме подкупи. 

Не знам дали ще има реванш. Трябва да видим какво ще стане. Много хора не знаеха кой е Рейес преди битката с Джоунс. Сега вече знаят кой е той. Няма значение какво е моето мнение и дали той е победил, защото не съм съдия. 


В края на интервюто се намеси и мениджъра на Рейес, за да сподели, че има добри шансове за реванш между двамата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес