Зареждане

Bryce Mitchell претърпя ужасяващ инцидент

Bryce Mitchell претърпя ужасяващ инцидент
Публикувано на: Август 22, 2018 в 10:40 ч
От всички травми, на които сме ставали свидетели до момента, тази е може би най-бруталната. Поне Bryce Mitchell успя да запази чувството си за хумор.

27-мият сезон на The Ultimate Fighter ни представи непобеждавани бойци в лека категория и категория перо. Един от тях е и 'Thug Nasty', който има 10 победи.

Mitchell спечели първата си среща с Jay Cuccinello преди да падне от спечелилия сезона Brad Katona. В UFC дебюта си Mitchell успя да надвие съотборника си Tyler Diamond със съдийско решение.

И въпреки че очакваше скоро да се завърне в играта, Mitchell сега ще трябва да изчака слабините си да се възстановят - в Twitter той сподели детайли от инцидента.



"Щях да тренирам днес, но си скъсах топките. Ще ме шият. Държах дъска над главата си и имах бормашина в гащите. Нещо стана и тя успя да ми оплете т**аците. Изтървах дъската, пуснах бормашината наобратно, за да се разплета, и видях разкъсването. В интерес на истината, съм сериозен. Очевидно, не мога да публикувам снимка. Възстановя ли се, веднага се връщам към тренировките. Сигурен съм, че с някой по-висок ритник ще си ги скъсам пак. А ако чуя от някого някаква глупава шега, като например, че положението е т***ак, няма да си говоря с него цял месец."

В надпреварата Mitchell показа невероятния си характер, който допълва завидните му бойни умения, и е хубаво да видим, че не е изгубил чара си, но все пак... това трябва да боли.

От името на всички мъже, пожелаваме му бързо възстановяване.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес