Зареждане

Анджела Лий: Стига сте ровили около смъртта на сестра ми!

Анджела Лий: Стига сте ровили около смъртта на сестра ми!
Публикувано на: Януари 27, 2023 в 14:00 ч
Шампионката на ONE Championship в категория атом Анджела Лий призова за спиране на теориите на конспирацията около смъртта на сестра й Виктория. ММА обществото започна новата година в траур след трагичната новина за смъртта на 18-годишната Виктория Лий.

Хавайката, която също е сестра на двойният шампион на ONE Крисчън Лий, починала на 26 декември 2022 година. По-рано този месец новината беше потвърдена от Анджела, която пусна публикация в Instagram. Тогава тя не разкри подробности около смъртта на Виктория.

В социалните мрежи започнаха да се развиват всякакви теории за нейната смърт. Някои твърдяха, че е от ваксините, а други пишат, че било самоубийство. Анджела призова за уважение и спиране с ровичкането около смъртта на нейната сетра.

Явно някои хора са стигнали и до наемането на частни детективи, които да ровят около темата.

„Бих искала да се обърна към медиите и новинарските издания, които се опитаха да се свържат с мен, родителите ми и всички други членове на семейството ми. 

Моля да уважите желанието ни да не даваме повече публични изявления. Спрете да се свързвате с нас, спрете да наемате частни детективи, спрете с теориите на конспирацията. 

Моля, покажете малко уважение и ни дайте време.“, написа Лий.

За съжаление живеем в свят, където хората са готови на всичко, за да стигнат до информация по тема като тази.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес