Зареждане

Аджела Лий разкри, че е опитала самоубийство през 2017-та

Аджела Лий разкри, че е опитала самоубийство през 2017-та
Публикувано на: Септември 20, 2023 в 10:16 ч
Носителката на титлата в категория атом на ONE Championship Анджела Лий разказа за смъртта на сестра си Виктория и за собствените си битки с психичното здраве.

"Unstoppable" отдавна е едно от лицата на ONE Championship. Всъщност цялото семейство на Анджела Лий доминираше в компанията до миналата година. Братът Кристиан в момента е шампион в лека и полусредна категория, а сестрата Виктория преди това влезе в историята като най-младия боец в промоцията. Като тийнейджърка тя си осигури няколко победи със спиране на мача.

През декември миналата година обаче животът на семейството се преобръща. Трагично Анджела Лий съобщи за кончината на Виктория само на 18-годишна възраст. По онова време подробностите бяха много оскъдни. Повечето от тях дойдоха от Чатри Ситиодтонг, който призна, че не е сигурен дали някой от членовете на семейството ще се върне в ММА.

Въпреки че това бъдеще все още не е определено, Анджела Лий проговори в първото си публично интервю от месеци насам пред ESPN. В интервюто тя потвърди многобройните опасения, че сестра ѝ е починала от самоубийство. Освен това шампионката разкри собствения си опит за самоубийство - автомобилна катастрофа през 2017 г., за която досега не беше съобщено.

"За мен е удоволствие да разкажа за Виктория", заяви Анджела Лий пред ESPN. "Всичко, което тя беше, просто едно невероятно човешко същество на 18-годишна възраст. Дори не знам откъде да започна. Просто брилянтна личност, толкова талантлива, от бойни изкуства до готвене и рисуване, готвене и свирене на инструменти. Тя наистина можеше да прави всичко, беше самоука. Ако искаше да научи нещо, имаше дисциплината да отиде и да го разбере сама... Тя беше част от нашия пъзел, който е нашето семейство, а там липсва едно парче. За това никога няма да бъде същото."

Анджела Лий разкрива опита си за самоубийство през 2017 г.


"...През 2017 г. имах всичко, което исках в живота си. Имах световната си шампионска титла, защитавах я многократно, срещнах съпруга си и бях сгодена. Беше странно и се опитвам да погледна назад и да разбера и да се опитам да видя, всичко, което е довело до този момент, и защо. Просто е толкова странно, че отвън всичко в живота ми вървеше добре. Отвътре мисля, че просто виновник беше натискът и стресът."

Англеа Лий продължи:

"...Трудно е, в този спорт, в нашата професия, няма място за показване на такива емоции. Наистина трябва да си слагаме този вид маска, сякаш сме най-силните в света... Умът ти си играе с теб и ти казва лъжи, когато не си здрав. В главата си имах всички тези мисли и това беше моето решение за това. Толкова се радвам, че днес съм тук."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес