Зареждане

Анджела Лий се оттегли от ММА

Анджела Лий се оттегли от ММА
Публикувано на: Септември 30, 2023 в 12:29 ч
Звездата на ONE Championship Анджела Лий обяви, че се оттегля от ММА. Тя сподели новината на ONE Fight Night 14 в Сингапур. 

Това беше емоционален момент за бившата шампионка, тъй като тя се върна не за да се бие, а за да се откаже от шампионския си пояс и да каже на света, че се оттегля от битките.

Новината идва само няколко дни след като Лий говори откровено за продължаващите проблеми с психичното си здраве, включително опит за самоубийство през 2017 година.

Тя засегна и трудния момент след смъртта на 18-годишната й сестра Виктория, която посегна на живота си през декември 2022 година. 

„Днес съм тук, за да обявя официално пенсионирането си. Бяха невероятни осем години. Просто искам да кажа благодаря на феновете, на ONE Championship, на Чатри, на моите отбори и на всички. 

Имаше толкова много битки, както в, така и извън клетката. Най-великата битка, с която ще се сблъскаме, няма да бъде с опонент пред нас. Най-голямата битка ще бъде вътре в нас самите.

Всеки ден ние сме победители, когато изберем да се изправим пред лицето на трудностите. Така че много ви благодаря, хора. Обичам ви. Благодаря ви.“, каза Лий.

Анджела Лий, на 27 години, направи своя професионален дебют с ONE Championship през 2015 г., само на 18 години. Tя успя да стане шампионка в категория атом, след което се би с Ксионг Нан за втора титла, но загуби. 

Двете направиха трилогия, като Лий спечели веднъж, а Нан два пъти. Лий приключва с рекорд 11-3 в ММА.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес