Зареждане

Страхотно видео: Matt Hughes вече се завърна на тепиха

Страхотно видео: Matt Hughes вече се завърна на тепиха
Публикувано на: Август 23, 2017 в 12:00 ч

Бившият шампион на UFC в полусредна категория Matt Hughes изглежда се възстановява по феноменален начин след почти смъртоносната катастрофа, която претърпя по-рано тази година и вече се е върнал на тепиха, доказвайки, че все още е сила, с която трябва да се съобразяваме.
 
 
Докато Hughes е доста по-дребен от преди, в следствие на няколкото седмици, прекарани в болничното легло, без да прави нищо друго, освен да гледа телевизия, той "все още е доста силен".
 
"Толкова е страхотно да видите тази усмивка и да чуете, че отново се смее", написа Tony Zucca в своята публикация в Instagram. "Ако бях публикувал видео от първия ден и да го сравня с това от днешния ден... и вие все още да не вярвате в чудеса... добре, тогава няма да има нещо, което някога да промени решението ви".
 
Hughes беше откаран по спешност в болница в Спрингфийлд, Илинойс, през юни, след като камионът, който шофирал се сблъскал с влак. Тогава бъдещето му беше неизвестно и лекарите бяха сериозно притеснени за него и за евентуалните мозъчни наранявания, които могат да го съпътстват.
 
За радост на всички, Hughes изглежда няма никакви проблеми и възстановяването му върви феноменално добре.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес