Зареждане

Colby Covington: Не съжалявам за това, което казах за Matt Hughes

Colby Covington: Не съжалявам за това, което казах за Matt Hughes
Публикувано на: Август 5, 2019 в 00:00 ч
Colby Covington беше на седмото небе, след като миналия уикенд записа голяма победа над Robbie Lawler. Covington надигра Lawler във всеки един аспект и спечели с решение. Colby беше горд с победата си, защото я постигна пред очите на синовете на Доналд Тръмп. В интервюто след срещата Covington сподели, че Lawler трябва да си вземе поука от своя добър приятел Matt Hughes и да не стои на релсите, когато се задава влак.

Това изказване донесе доста критика за Covington, защото преди време легендата Hughes беше ударен от влак и едвам оцеля. "Chaos" не се интересува от мнението на хората и сподели, че не съжалява за това, което е казал относно Matt:


Изобщо не съжалявам за това, което казах по адрес на Matt Hughes. Нима казах нещо обидно ? Аз съм честен и това момче направи доста глупости и в момента съди своето семейство и брат си. Аз просто ви казах истината. Понякога съм брутално откровен и хората не го понасят. Хората се тревожат заради приказки, а не се интересуват, че ние влизаме в клетката, за да се избиваме. 


Matt Hughes не остана безмълвен и реши да коментира изказването на Covington в своя акаунт в социалните мрежи:


Не съм сигурен в това дали Covington трябваше да използва моя инцидент, за да подсили траштолка си след битката. Това определено беше една много хубава битка. Добра победа за American Top Team и Robbie Lawler винаги ни дава такива битки. Това са бойните спортове. Понякога хората говорят глупости и трябва да имаш дебела кожа.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес