Зареждане

Matt Hughes ще съди железопътна компания за небрежност

Matt Hughes ще съди железопътна компания за небрежност
Публикувано на: Септември 24, 2019 в 09:36 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион на UFC Matt Hughes, който също така е член на Залата на славата ще съди железопътната компания, която е собственик на влака, който го удари преди няколко години. През юни 2017 година Hughes минава на прелез със своя автомобил и влака го удря, след което той е закаран в болница. Hughes успява да оцелее като по чудo, но е със сериозни травми на главата и гръбначния мозък. Сега бившия шампион ще съди Norfolk Southern Railway, която е собственик на влака.

Matt и неговите адвокати твърдят, че небрежността на служителите на влаковия транспорт води до почти фатален инцидент. Те също твърдят, че компанията не е успяла да предупреди шофьорите за опасните условия на железопътния прелез, където е станала катастрофата. Hughes иска от компанията две плащания от по 50 000 долара за него и съпругата му, заедно с адвокатските разходи.

В съдебното дело адвокатите на Matt посочват, че клиентът им е загубил работоспособносста си и печалби в резултат на инцидента и че нараняванията му са променили личността му, а бракът и отношенията му с приятели и семейството са обтегнати. Железопътната компания се оправда и отхвърли твърденията на боеца, като заявиха, че има достатъчно предупреждения.

Oт компанията споделят, че той не се е съобразил със знаците и видимо връхлитащия го влак. Те също споделят, че той е използвал мобилния си телефон по време на катастрофата. В последната година бившия боец има доста проблеми. Той беше обвинен в насилие от своето семейство и заведе дело за трактор срещу своя брат, от което се отказа преди седмци.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес