Зареждане

Жега и емоции на официалния кантар преди „МаxFight 23“

Жега и емоции на официалния кантар преди „МаxFight 23“
Публикувано на: Август 2, 2011 в 14:36 ч

18-те ММА бойци участници в 23-тото бойно шоу от елитната българска верига „Максфайт“ днес преминаха официален кантар. Тегленето бе ден преди (01 август - б.а.) утрешните сблъсъци в комплекс Арена в Свети Влас.

Публиката няма да успее да види и двамата от братята близнаци Димитрови на ринга, тъй като в последния момент контузия попречи на полския опонент на Румен Димитров да пристигне в страната. Росен Димитров обаче ще се изправи срещу русенския боец Николай Алексиев. Двамата си размениха усмивка след като слязоха от кантара, но обективите на фотографите засякоха и острите погледи на бойците, които застанаха в гард за официалния фотос.

maxfight 23 mma bg

 
Сред 9-те мача във формат ММА са интригуващите срещи между бургаски боец Георги Стоянов, който е внук на големия първи български олимпийски шампион – бореца Никола Станчев, и опитния състезател от Стара Загора Веселин Иванов – Лудия. Веско Иванов е губил единствено от Янко Янев-Нинджата и е извектен с непредвидимото си поведения на ринга, напълно отговарящо с прозвището му „Лудия“.
 
Интересна развръзка се очаква и на друг мач. Това е срещата между двама мислещи бойци - 93-килограмовите Георги Тодорчев и Никола Дипчиков. Подобна е ситуацията и с 93-килограмовите поморийски ас Атанас Джамбазов срещу сръбския боец Милош Берич. Зрителите ще видят на ринга и Деян Топалски, който в последните мачове бе забелязан от различни чуждестранни мениджъри.
 
В амфитеатър „Арена“ се очаква Кен Павия - мениджърът вече кацна на летище София и се отправи към родното черноморие, където ще огледа прецизно играта на бойците.
 
Бойното шоу започва в 21 часа на 2 август и ще бъде излъчено онлайн на сайта btv.bg и на 7 август по BTV Action.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес