Зареждане

Топ ММА мениджър пристигна в страната ни

Топ ММА мениджър пристигна в страната ни
Публикувано на: Май 23, 2011 в 16:59 ч

Американецът Кен Павиа кацна на летище Бургас, където бе посрещнат от шефа на съдиите в родната ММА федерация Пламен Петров – Легендата. Визитата на чужденецът е с цел да огледа лично клубовете в Бургас, Поморие и Свети Влас, в които се развива ММА. Това е още една стъпка на БФММАи компания “Максфайт “ да работят за по-доброто бъдеще и развитие на ММА.

В сряда Кен Павиа ще отпътува за София, където в 13ч. на летище София ще посрещне състезателя по ММА Джими Амбриз. Професионалният боец гостува в България по повод 21-ят ММА турнир от българската верига „Maxfight“. Бойното шоу ще се проведе в петък, 27 май в Зимния дворец в столицата, където Амбриз ще се изправи на ринга срещу Любомир Симеонов – Гребеца.

44-годишният Кен Павиа е спортен агент, който представлява редица професионални състезатели по смесени бойни изкуства, повечето от които се състезават в най-елитните турнири по ММА в света - Ultimate fighting championship (UFC), Extreme Cagefighting (СЕС), Pride Fighting Championships, Strikeforce, Dreams и Bellator Fighting Championship. В дългия списък на Павия освен Джими Амбриз са повече от 55 състезатели сред които Роб Маккълоу, Рико Родригес, Крис Сантос – Киборга, Брет Роджърс, Крис Литъл, Джо Ригс, Джей Хейрон, Мартин Кампман, Фил Барони, Майк Пиърс, Тики Госн, и много други. Интересите на Кен Павиа са свързани и с българската ММА федерация с президент Любен Джубрилов, както и състезателите от български клубове. Предстоящият турнир в Зимния дворец ще бъде като контролно за част от бойците, които ще бъдат наблюдавани от американския мениджър.

 

Ето пълната файт карта за „Maxfight“21:

1. до 84 кг. Aнгел Карашев - Георги Георгиев
2. до 70 кг. Георги Стоянов - Станчев - ТВА
3. +93 кг. Станислав Драков - Кирил Хаджийски
4. до 84 кг. Деян Топалси - Драгутин Милошевич (Сърбия)
5. +93 кг. Недялко Караджов - Деян Новакович(Сърбия)
6. до 77 кг. Росен Димитров-Близнака - Хесус Родригес(7-3)
7. до 84 кг. Светослав Захариев-Тялото - Красимир Младенов-Бореца
8. дo 77 кг. Румен Димитров-Близнака - Микел Кортес(9-1)
9. +93кг. Любо Симеонов-Гребеца - Джими Амбриз-Титана

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес