Зареждане

Сотир Кичуков спечели никулденския пробег от Поморие до Бургас

Сотир Кичуков спечели никулденския пробег от Поморие до Бургас
Публикувано на: Декември 7, 2011 в 10:43 ч

Един от най-надеждните състезатели по ММА на България в категория до 65 кг. Сотир Кичуков се включи в традиционния никулденски пробег от Бургас до Поморие и го спечели. 

Възпитаникът на треньора Теодор Карастоянов се подготвя активно за предстоящото участие в заключителния турнир по ММА за 2011 година в Бургас, на 27-ми декември, а тичането се оказа едно от ежедневните му начини да потдържа форма. Лекоатлетическият крос и шосеен пробег на практика е за всички любителин на спорта, ученици, за всички възрастови групи.

Спорта е здраве, а тичането е много важно за добрите спортисти.” – сподели Сотир. 

Състезателят зарадва старши треньора си Карастоянов, макар той да не бе изненадан.

Той се включва в различни спортни прояви, това му носи удоволствие. – сподели Теодор, по телефона - Нормално е да спечели, поддържа форма постоянно, тренира упорито. А и в момента Сотир е на подготвителен режим, на 27-ми декември ще го видите на ринга. Не съм изненадан че се е включил, нито че е спечелил”.

 Сотир Кичуков вече има 8 победи на професионалния ринг и една загуба, а в момента тренира двуразово преди предстоящия мач през декември.

Стартът на пробега бе даден в 10 часа сутринта пред Манастир Свети Георги в град поморие, а участниците финишираха пред морското казино в Бургас.

 На шампионсакат стълбица в морската градина, Сотир бе награден лично от първия олимпийски шампион по бокс на България Георги Костадинов

сотир кичуков mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес