Зареждане

ТЕРЕС с приз за най-успешен клуб по муай тай в България за 2020

ТЕРЕС с приз за най-успешен клуб по муай тай в България за 2020
Публикувано на: Март 9, 2021 в 17:30 ч
През изминали уикенд в Шумен се проведе Държавното първенство по кикбокс в стил лоу кик.

Официалната част започна с годишно награждаване на шампионите за 2020 г. Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай (БККМТ) връчи купи на класиралите се в топ 10 клубове в дисциплините на ринг и татами, както и топ 3 в муай тай.

Призът за отборен шампион през изминалата година в муай тай спечели спортен клуб ТЕРЕС, Пловдив. След нас на почетната стълбичка се наредиха СК Аргус, Варна и на трето място СК ТИМ, Варна.


Галин Димов председател на БККМТ връчи купата за най-успешен клуб по муай тай в България за 2021 на националния ни състезател и шампион по кикбокс, и муай тай Ивайло Панев. За съжаление Ивайло не успя да участва на изминалото състезание, защото претърпя контузия две седмици преди турнира.

„Призът е оценка за труда, който сме положили през годините, за да развиваме спортовете кикбокс и муай тай. Надяваме се, че това ще мотивира все повече деца от Пловдив и региона да тренират, и да се състезават, за да може спорта ни да стане все по-масов. Едно дете повече в залата, е едно дете по-малко на улицата!“ – коментира Николай Драганов старши треньор в клуба.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес